Despre Noi

Conceptul Nourish BioMarket s-a născut dintr-o pasiune imensă pentru tot ceea ce înseamnă viață sănătoasă și se adresează persoanelor care aleg să aibă o alimentație curată, prin consumul alimentelor de origine organică.

Semnificația cuvântului Nourish este: a furniza hrană sau alte elemente necesare pentru creștere, sănătate și o bună stare generală (wellness).

Alimentația este cea mai importantă componentă a unui stil de viață sănătos și, în funcție de calitatea ei, fie prevenim bolile, fie le facilităm apariția.

Cu toate că a devenit un clișeu, chiar suntem ceea ce mâncăm, iar acest lucru poate fi dovedit științific. Deci ține de noi SĂ FIM SĂNĂTOȘI!

La magazinul Nourish BioMarket găsiţi: bio cereale, bio fainuripaste bio, sosuri si conserve bio, vinuri bio, cafea bio, detergenti ecologici, eco cosmetice, precum si multe alte produse certificate ecologic. De asemenea in cadrul raionului de bio food bar puteti gasi bio smoothie-uri si sucuri bio presate la rece, precum si o delicioasa cafea bio, toate preparate pe loc, pentru o portie buna de nutrienti!

Magazinul Nourish BioMarket este certificat de Ecocert RO-ECO-007. Vedeți aici certificarea Ecocert!

În secțiunea Prezentare Magazin puteți găsi mai multe informații despre magazinul nostru din Craiova.