Prezentare Magazin Craiova

Magazinul Nourish BioMarket – magazin cu produse BIO din Craiova – este sursa ta locală de încredere pentru alimente sănătoase, naturale și organice. Suntem o afacere de familie, dedicată furnizării de produse naturale, organice și durabile de cea mai bună calitate, livrate de un personal bine informat și atent la nevoile fiecărui client.

Deschis în 2018, magazinul Nourish BioMarket a devenit deja una din principalele opțiuni pentru achiziționarea de produse naturale, ecologice, vegane, raw sau kosher, fără gluten, fără zahăr, fără ouă, fără lactoză sau fără soia în orașul Craiova și în împrejurimi.

Misiunea noastră

Misiunea noastra este să oferim produse ecologice și naturale de calitate superioară. Vă punem la dispoziție alimente bio, băuturi bio, detergenți și produse cosmetice eco. Magazinul Nourish BioMarket este certificat de Ecocert RO-ECO-007. Vedeți aici certificarea Ecocert!

La magazinul Nourish BioMarket din Craiova găsiți: fructe și legume certificate eco, cereale bio, făinuri bio, ouă și lactate bio, paste bio, sosuri și conserve bio, dulciuri și snacks-uri bio, apă plata, vinuri bio, siropuri bio, cafea bio, suplimente naturale, detergenți ecologici, produse cosmetice ecologice, precum și multe alte produse certificate ecologic.

Promisiunea neastră

Nourish BioMarket din Craiova va continua:

  • să vă ofere produse de calitate naturale și ecologice, vândute sau livrate în Craiova și împrejurimi de un personal informat și dedicat;
  • să ofere produse ecologice și să sprijine activ păstrarea mediului nostru natural;
  • să mențină un magazin curat, confortabil și atractiv;
  • să vândă produse care reflectă nevoile comunității și sunt la prețuri reduse;
  • să ofere o sursă de produse de calitate pe care clienții doresc să le utilizeze pentru obiectivele și stilul lor de viață nutrițional.

La Nourish BioMarket din Craiova ne străduim să facem sănătatea accesibilă și realizabilă prin furnizarea de alimente și produse naturale și organice, prin cunoștințe și experiență în domeniu – și, cel mai important, printr-o strânsă legătură cu clienții noștri. Produsele noastre reflectă un angajament față de bunăstarea tuturor oamenilor și a planetei. Personalul nostru este pasionat de nutriția holistică și se străduiește să creeze o experiență de shopping prietenoasă și confortabilă.

Suntem recunoscători tuturor clienților noștri pentru sprijinul acordat. Așteptăm cu nerăbdare să vă vedem în magazinul Nourish BioMarket din Craiova, Calea Unirii, Nr. 89 – Vezi Traseul!

Orar de funcționare:

Luni – Vineri: 9:00 – 20:00

Sâmbătă: 10:00 – 19:00

Duminică: 10:00 – 14:00