Informatii Livrare

Livram colete oriunde in tara prin firme de curierat rapid. Pretul de livrare prin curier este de 18,90 LEI cu TVA inclus in localitatile din Romania, conform listei de aici:

vezi aici lista de localitati cu livrare directa curier

In aceste localitati, comenzile a caror valoare depaseste suma de 150 LEI sunt livrate GRATUIT*.

* Doar pentru comenzi a caror greutate nu depaseste 5 kg. Pentru comenzi de peste 5 kg, sistemul calculeaza automat costurile suplimentare de livrare si le afiseaza in Cosul de cumparaturi.

Pentru alte localitati oferim optiunile:

  1. la acelasi cost (18,90 de lei sau gratuit), se poate ridica coletul de la sediul curierului din orasul resedinta de judet
  2. se poate solicita livrare speciala cu plata costului de transport conform tarifelor curierului. Pretul va fi comunicat telefonic.

Detaliile privind livrarea unei comenzi, inclusiv costurile de livrare, vor fi aduse la cunostinta clientului, la momentul validarii telefonice a comenzii.

Coletele expediate prin firma de curierat rapid ajung la destinatie oriunde in tara in maxim 2 zile lucratoare, inclusiv sambata.

Din cauza numarului mare de comenzi pot exista intarzieri la livrarea coletelor. Comenzile dumneavoastra vor fi procesate in 48 ore de la plasarea comenzii.

La preluarea coletului, este indicat sa se verifice daca coletul si continutul acestuia sunt intacte si nu sunt deteriorate din cauza transportului necorespunzator. Cumparatorul are dreptul sa refuze un colet deteriorat, cu conditia de a intocmi un proces verbal in acest sens,in prezenta agentului curier. In cazul in care cumparatorul a preluat un colet al carui continut a suferit deteriorari cauzate de transportul necorespunzator, nesesizand acest lucru si nerefuzand coletul, societatea noastra  nu va despagubi cumparatorul.

ATENTIE!

Nourish BioMarket nu se va face raspunzatoare in cazurile in care coletele nu se livreaza la timp din cauza unor erori ale agentului curier. Totodata, daca cumparatorul nu primeste un colet la termenul asteptat, este sfatuit sa contacteze telefonic Nourish BioMarket la numarul: 0744.532.525