Absorbante Zilnice Curbate Natracare 30 buc

15,98 lei

Absorbante Zilnice Curbate Natracare 30 buc – absorbante zilnice vegane, certificate organic, biodegradabile.

Inca din 1989, femeile din intreaga lume au ales cu incredere produse de calitate organice pentru ingrijirea feminina. Produsele Natracare sunt realizate din bumbac moale, certificat organic, fara clor sau plastic, din material biodegrabil.

Vegan

În stoc Nourish BioMarket

Livrare Gratuita* prin Curier Rapid pentru comenzile de minim 150 RON
* Pentru comenzile ce depasesc 5 Kg se percepe 1.785 Ron / Kg (TVA Inclus) aditional.

Descriere

Absorbante Zilnice Curbate Natracare 30 buc – absorbante zilnice vegane, certificate organic, biodegradabile.

Natracare – Produse organice de ingrijire personala.

Despre produsele de ingrijire intima Natracare

De peste 15 ani, Natracare este marca de incredere a femeilor care vad sensul alegerii tampoanelor si absorbantelor organice, biodegradabile pentru menstruatie. Pentru fiecare ciclu lunar este mai bine sa alegem produse din bumbac organic, reducand astfel expunerea fata de reziduurile din pesticide si ingrasaminte care se folosesc pe culturile de bumbac.

Inca din 1989, femeile din intreaga lume au ales cu incredere produse de calitate organice pentru ingrijirea feminina. Produsele Natracare sunt realizate din bumbac moale, certificat organic, fara clor sau plastic, din material biodegrabil.

Natracare inseamna mai mult decat produse naturale. Absorbante bio, tampoane bio, servetele intime bio, geluri intime bio, tampoane interne bio.

Toate produsele Natracare de igiena intima bio folosesc ingrediente naturale care sunt la nivelul standardelor de mediu si biodegradabile, de la producatori care aplica un management real al resurselor potrivit cu crezul nostru.
Natracare sunt produse din materiale celulozice 100% fara clor, din paduri manageriate ecologic si sunt 95% biodegradabile.

Natracare a fost prima companie care a folosit Bioplastic – fabricat din amidon si absorbanti pe baza de zahar, care sa inlocuiasca materialele sintetice derivate din petrol.

O femeie foloseste, in medie,  in jur de 11.000 absorbante sau tampoane de-a lungul vietii. In majoritatea cazurilor, absorbantele sunt realizate in proportie de 90% din materiale plastice.

Produsele Natracare sunt diferite, deoarece sunt realizate din materiale biodegrabile si compostabile, inclusiv bumbac organic, bioplastic (fabricat din amidon din plante) si celuloza.

Prin alegerea produselor fara plastic, exista doua efecte pozitive asupra mediului: reducerea productiei de plastic si reducerea cantitatii de deseuri din plastic.

Natracare reprezinta mai mult decat niste produse ecologice si naturale. Compania este una premiata, care s-a angajat sa ofere solutii organice si naurale pentru ingrijirea personala.

Caracteristici absorbante zilnice curbate Natracare:

Toate produsele  Natracare sunt:

  • In totalitate fara clor – inalbirea cu ajutorul clorului genereaza un produs secundar numit dioxina care are un impact extrem de nociv asupra organismului. Dioxina este cunoscuta ca o substanta cancerigena.
  • Nu sunt testate pe animale.
  • Sunt biodegradabile (in proportie de 95% pana la 100%).
  • Nu contin materiale plastice, substante super absorbante din poliacrilat, produse derivate din petrol, ingrediente sintetice sau parfumuri.
  • Nu este folosit poliacrilatul, ci un material biodegradabil si non alergic fabricat din amidon.
  • Produsele Natracare sunt certificate organic SOIL ASSOCIATION.
  • Potrivite pentru vegani si vegetarieni cu certificare de Societatea Vegetariana.

Material de ambalare:cutie de carton: 30 buc.
Produs certificat organic.
Alergeni: Nici unul.
Altele: vegan.
Tara de origine: Germania.

Informații suplimentare

Greutate 0.100 kg
Gramaj

100 g

Tip Aliment

S-ar putea să-ți placă și…