Bio Apa de Cocos Dr.Antonio Martins 330 ml

10,98 lei

Coconut water 330 ml

Fără ZahărVegan

Stoc epuizat

SKU: NOU.SM0403 Categorie: Brand: Certificari:
Certificare Agricultura Ecologică

Descriere

Bio Apa de Cocos Dr.Antonio Martins 330 ml

Super fresh si energizanta – aceasta este apa de nuca de cocos bio  care te va revigora dupa o zi grea!

Apa naturala de nuca de cocos pura – direct din nuca.

Nucile de cocos tinere ne daruiesc o bogatie naturala reala – apa proaspata si curata de nuca de cocos. Incercati – gustul este delicat si atat de racoritor – dulce natural, moale, cu aroma de nuca de cocos. Bautura este o experienta minunata! Si ceea ce a creat Natura – este hipoalergenic si fara OMG. Acesta nu contine aproape nici o grasime, iar echilibrul sau mineral este acelasi ca si in corpul uman. Tineti minte calitatea – Dr. Antonio Martins produce bautura direct din nuca de cocos. De aceea este atat de speciala si gustoasa! Desigur, din bio-productie controlata si plantatii selectate.

Nuca de cocos

Daca credeti ca nuca de cocos este un fruct maro, mustos – nu este intotdeauna asa.Nucile de cocos tinere sunt pline de suc. Cresc pe plaje si regiuni de coasta, in apropierea marilor tropicale.Nuca de cocos este perfect adaptata pentru a traversa distante lungi in oceanele lumii. Acestea sunt preluate din plajele curente spre cele indepartate, unde pot germina si isi pot incepe cresterea. Nuca de cocos a evoluat pentru a transporta propria sa apa care contine o multime de ingrediente vitale, inclusiv vitamine, carbohidrati si minerale.

Rolul apei in nuca de cocos este de a hidrata miezul cu lichid sa-l hrăneasca si sa-l pastreze intr-un an, astfel incat nuca de cocos sa ramana in viata, sanatoasa si inca in stare proaspata. Vestea buna este ca sucul de nuca de cocos face acelasi lucru pentru noi, mentinandu-ne tineri si energici, ne racoreste intr-un mod unic!

Ingrediente:apa de nuca de cocos * (99,9%), acid ascorbic antioxidant (0,1%).
*Ingrediente provenite din agricultura ecologica.

Consum de referinta in medie pe zi pentru un adult: 8400 kJ/2000 kcal.
Greutate:330 ml.
Tara de origine:UE.

Informații suplimentare

Greutate 0.330 kg
Certificari

Gramaj

330 ml

Tip Aliment

,