Bio Fulgi de Ovaz Fin Green Organics 500 g

9,98 lei

Bio Fulgi de Ovaz Fin Green Organics 500 g – fulgi fini de ovaz organic, excelenti pentru a fi consumati cu lapte sau iaurt la micul dejun.

Vegan

În stoc Nourish BioMarket

Livrare Gratuita* prin Curier Rapid pentru comenzile de minim 150 RON
* Pentru comenzile ce depasesc 5 Kg se percepe 1.785 Ron / Kg (TVA Inclus) aditional.
EAN: 4250085770305 SKU: NOU.BN3011 Categorie: Etichete: , , , Brand: Certificari:
Certificare Agricultura Ecologică

Descriere

Bio Fulgi de Ovaz Fin Green Organics 500 g – fulgi fini de ovaz organic, excelenti pentru a fi consumati cu lapte sau iaurt la micul dejun.

Caracteristici:

Fulgii fini de ovaz organic de la Green Organics sunt excelenti pentru a fi consumati la micul dejun cu lapte sau iaurt. De asemenea, ei se pot folosi in diverse alte preparate, cum ar fi in aluaturi de paine, chiftele sau clatite. Contin gluten.

Despre Green Organics:

Green Organics este un brand de produse organice eco-certificate, ce apartine producătorului german de produse alimentare BioTropic. Brandul include în special produse alimentare organice folosite in alimentatia de zi cu zi, cum ar fi făină, orez, paste, leguminoase, uleiuri, paste, cafea, etc.

Toate produsele organice de la brand-ul Green Organics sunt fabricate exclusiv în conformitate cu Regulamentul UE 889/2008 și sunt supuse unor controale regulate și stricte. Producătorii de produse ecologice de la care provin produsele sunt selectate cu atenție de BioTropic. In acest sens există o cooperare intensă pe termen lung cu producătorii înainte ca produsele să fie introduse pe piață. În acest fel, este asigurată o achiziție transparentă și orientată către producătorul de alimente ecologice.

-Bio fulgi de Ovaz fin.
-Poate contine urme de alune, susan, zahar din lapte.
-Contine gluten.
-Produs certificat organic.
-Consum de referinta in medie pe zi pentru un adult: 8400 kJ/2000 kcal.
-Tara de origine:Germania.

Informații suplimentare

Greutate 0.500 kg
Gramaj

500 g

Tip Aliment

Certificari