Guma de Mestecat Bio cu Fructe de Padure Chicza 30 g

13,98 lei

Guma de mestecat cu fructe de padure Chicza este prima guma de mestecat biodegradabila, 100% naturala, certificata ecologic.

Vegan

În stoc Nourish BioMarket

Livrare Gratuita* prin Curier Rapid pentru comenzile de minim 150 RON
* Pentru comenzile ce depasesc 5 Kg se percepe 1.785 Ron / Kg (TVA Inclus) aditional.

Descriere

Guma de Mestecat Bio cu Fructe de Padure Chicza 30 g

Guma de mestecat bio cu fructe de padure Chicza este prima guma de mestecat biodegradabila, 100% naturala, certificata ecologic.

Gumele de mestecat Chicza se obtin din seva arborelui Chicozapote (Manilkara zapota) din padurile tropicale ale peninsulei Yucatan, obarsia culturii  mayase si a jaguarilor. Recoltarea sevei se bazează pe principiile agriculturii durabile. Este fascinant să vezi producătorii de gumă de mestecat (numiți Chicleros) în junglă. Relația lor cu copacii chicozapote este una intimă și respectabilă, ce demonstrează că bărbații și mediul pot interacționa și se pot susține.

Pentru prepararea gumei de mestecat, seva (latexul) este fiarta, deshidratata si adusa sub forma de pasta lipicioasa. Aceasta este apoi intinsa, framantata si modelata in formele finale. Pe parcursul acestui proces sunt adaugate ceruri si indulcitori naturali (printre care siropul de agave – indulcitor natural cu indice glicemic scazut) si arome naturale.
Pe cat de simplu pare, folosind doar ingrediente si procese naturale, produsul rezultat este o exceptie pe marea piata actuala a gumelor de mestecat, in mare parte artificiale. Gumele de mestecat comercializate au de obicei, daca nu intotdeauna, nu mai mult de 5-7% baza de guma, restul produsului fiind artificial si compus din benzina pe baza de polimeri, care este material plastic. Acesta este un procent  mic in comparatie cu procentul de 40% baza de guma ecologica al gumelor de mestecat Chicza.

Caracteristici:

Ingrediente: guma de mestecat organica, 100% biodegradabila,sirop de zahar de trestie* , baza de guma*, glucoza organica* , sirop de agave*,aroma de fructe de padure*.
*Ingrediente provenite din agricultura ecologica.

Gramaj:30 g.
Material de ambalare:cutie carton.
Produs certificat organic.
Alergeni:nu exista informatii.
Altele:vegan.
Indulcitori:zahar brut din trestie, sirop de agave.
Conditii de depozitare:pastrati in loc uscat si racoros, ferit de actiunea directa a soarelui.
Consum de referinta in medie pe zi pentru un adult: 8400 kJ/2000 kcal.
Tara de origine:Mexic

Informații suplimentare

Greutate 0.030 kg
Certificari

Gramaj

30 g

Tip Aliment

S-ar putea să-ți placă și…