Sapun Solid Eco Sonett 100 g

5,98 lei

Sapun Solid Eco Sonett 100 g – Sapun solid realizat din uleiuri vegetale organice, fara coloranti, parfumuri, agenti de umplere, agenți de complexare sau stralucitori optici.

Vegan

În stoc Nourish BioMarket

Livrare Gratuita* prin Curier Rapid pentru comenzile de minim 150 RON
* Pentru comenzile ce depasesc 5 Kg se percepe 1.785 Ron / Kg (TVA Inclus) aditional.
EAN: 4007547202115 SKU: NOU.DE3407 Categorie: Etichete: , Brand: Certificari:
Certificare Eco Garantie

Descriere

Sapun Solid Eco Sonett 100 g – Sapun solid realizat din uleiuri vegetale organice, fara coloranti, parfumuri, agenti de umplere, agenți de complexare sau stralucitori optici.
Bine maturizat, sapunul dureaza mult. Pentru uz casnic si la serviciu, precum si oriunde este necesar, curata eficient fara a fi nevoie de aditivi.
Compozitie produs:
Sapun din ulei de palmier, cultivat organic> 30%.
Sapun din ulei de nuca de cocos, certificat organic 15-30%.
Glicerina, certificata crescuta organic <1%.
Sare <1%.
Tosulfat de sodiu <1%.

Caracteristici:

Ingrediente: Sodium palmate*, sodium cocoate*, glycerine*, sodium chloride, sodium thiosulfate.
*Ingrediente provenite din agricultura ecologica.

Originea si proprietatile ingredientelor:

Sapunul fiind o substanta activa de spalare, se obtine prin simpla fierbere a grasimilor cu solutie alcalina. Fiecare baza grasa difera in proprietatile sale de spalare oarecum de la alta datorita diversitatii lor de origine. Sapunul cu ulei de nuca de cocos, de exemplu, are o performanta foarte buna de curatare, chiar si in apa rece si tare; iar sapunul din ulei de palmier contribuie la fermitatea necesara sapunului, ceea ce il împiedica sa devina rapid umed atunci cand sapunul se lasa pe o suprafata umeda pentru o perioada mai lunga de timp.

Caracteristica speciala a produsului:

Acest sapun solid eco este fabricat fara a folosi umpluturi, vopsele, parfumuri, lucire optice si, mai ales, fara agenti de complexare petrochimici, cum ar fi EDTA. Este maturizat complet inainte de a fi pus spre vanzare, ceea ce ii creste termenul de valabilitate.
Culoare usor bruna a sapunului , pastrata timp de cativa ani, este un semn al calitatii pur naturale a acestui produs si, in niciun fel, nu afecteaza calitatea si performanta de spalare.

Certificari:

•Ecogarantie.
•CSE.
•Societatea Vegana.

Date tehnice:
Săpunul este ușor alcalin in utilizarea sa.
Valoarea pH: (20 ° C, 5 g / l H2O) aprox. 9-9,5.

Biodegradabilitatea:
Sapunul este singura substanta activa de spalare care imediat dupa utilizare isi pierde proprietatile surfactante in reactie directa cu calcarul, care este intotdeauna prezent in apele uzate, devenind astfel netoxic pentru organismele acvatice vii (degradare primara). Sapunul de calciu (format prin reactie) este apoi descompus 100% microorganic in dioxid de carbon si apa (degradare secundara).
Sapunul este clasificat ca fiind usor biodegradabil in conformitate cu orientarile OCDE.

Surfactantii folositi in sapunurile Sonett sunt 100% biodegradabili si delicati cu pielea.
Datorita faptului ca ingredientele detergentului sunt din plante, microorganismele pot descompune rapid surfactantii in procent de 100%. Detergent compatibil cu fosele septice si sistemele de filtrare.

Gramaj:100 g.
Material de ambalare:carton: material 100% reciclat.
Produs certificat organic.
Alergeni:nici unul.
Altele:vegan.
Tara de origine:Germania

Nota:Ne mentinem cu atentie baza de date de produse, dar nu putem exclude erorile individuale. Va rugam sa verificati intotdeauna informatiile despre produsul respectiv. Suntem recunoscatori daca evidentiati discrepantele!

Informații suplimentare

Greutate 0.100 kg
Gramaj

100 g

Tip Aliment

Certificari