Tampoane Interne Organice Vegane Super Natracare 20 buc

24,98 lei

Tampoane Interne Organice Vegane Super Natracare 20 buc – Tampoane interne fara aplicator certificate organic, 100% bumbac, biodegradabile.

Vegan

În stoc Nourish BioMarket

Livrare Gratuita* prin Curier Rapid pentru comenzile de minim 150 RON
* Pentru comenzile ce depasesc 5 Kg se percepe 1.785 Ron / Kg (TVA Inclus) aditional.

Descriere

Tampoane Interne Organice Vegane Super Natracare 20 buc

Tampoane interne fara aplicator certificate organic, 100% bumbac.

  • Fabricate din bumbac organic 100%.
  • Fara clor.
  • Biodegradabile.

Caracteristici produse Natracare:

Toate produsele  Natracare sunt:
•In totalitate fara clor – inalbirea cu ajutorul clorului genereaza un produs secundar numit dioxina care are un impact extrem de nociv asupra organismului. Dioxina este cunoscuta ca o substanta cancerigena.
•Nu sunt testate pe animale.
•Sunt biodegradabile (in proportie de 95% pana la 100%).
•Nu contin materiale plastice, substante super absorbante din poliacrilat, produse derivate din petrol, ingrediente sintetice sau parfumuri.
•Nu este folosit poliacrilatul, ci un material biodegradabil si non alergic fabricat din amidon.
•Produsele Natracare sunt certificate organic SOIL ASSOCIATION.

Despre Natracare

De peste 15 ani, Natracare este marca de incredere a femeilor care vad sensul alegerii naturale a tampoanelor si absorbantelor pentru menstruatie. Pentru fiecare ciclu lunar este mai bine sa alegem produse din bumbac organic, reducand astfel expunerea fata de reziduurile din pesticide si ingrasaminte care se folosesc pe culturile de bumbac.
Produse organice de ingrijire personala.

Inca din 1989, femeile din intreaga lume au ales cu incredere produse de calitate organice pentru ingrijirea feminina. Produsele Natracare sunt realizate din bumbac moale, certificat organic, fara clor sau plastic, din material biodegrabil.

Natracare inseamna mai mult decat produse naturale. Absorbante bio, tampoane bio, servetele intime bio, geluri intime organice, tampoane interne organice vegane.

Toate produsele Natracare de igiena intima bio folosesc ingrediente naturale care sunt la nivelul standardelor de mediu si biodegradabile, de la producatori care aplica un management real al resurselor potrivit cu crezul nostru.
Natracare sunt produse din materiale celulozice 100% fara clor, din paduri manageriate ecologic si sunt 95% biodegradabile.

Natracare a fost prima companie care a folosit Bioplastic – fabricat din amidon si absorbanti pe baza de zahar, care sa inlocuiasca materialele sintetice derivate din petrol.

O femeie foloseste in medie,  in jur de 11.000 absorbante sau tampoane de-a lungul vietii. In majoritatea cazurilor, absorbantele sunt realizate in proportie de 90% din materiale plastice.

Produsele Natracare sunt diferite, deoarece sunt realizate din materiale biodegrabile si compostabile, inclusiv bumbac organic, bioplastic (fabricat din amidon din plante) si celuloza.

Prin alegerea produselor fara plastic, exista doua efecte pozitive asupra mediului: reducerea productiei de plastic si reducerea cantitatii de deseuri din plastic.

Natracare reprezinta mai mult decat niste produse ecologice si naturale. Compania este una premiata, care s-a angajat sa ofere solutii organice si naurale pentru ingrijirea personala.

Produsele Natracare nu sunt testate pe animale.

Potrivite pentru vegani si vegetarieni cu certificare de la Societatea Vegetariana.

Material de ambalare:cutie de carton-20 buc.
Produs certificat organic.
Alergeni:Nici unul .
Altele:vegan.
Tara de origine:Germania.

Informații suplimentare

Greutate 0.050 kg
Gramaj

50 g

Tip Aliment

S-ar putea să-ți placă și…