Modalitati de plata

Pentru a achita produsele comandate din magazinul online Nourish BioMarketwww.nourish.ro, aveti la dispozitie mai multe modalitati de plata:

  1. Online cu cardul;
  2. Transfer bancar direct;
  3. Numerar la livrare.

Modalitati de plata disponibile in magazinul online Nourish BioMarketwww.nourish.ro:

1. Plata online cu cardul bancar

Puteti alege sa platiti contravaloarea comenzii cu cardul bancar Visa / MasterCard prin StarBT. Daca doriti sa achitati folosind aceasta metoda de plata, in ecranul “Plata” din pagina de finalizare a comenzii trebuie sa bifati optiunea „Online cu cardul”. Plata se face online in momentul plasarii comenzii, urmand ca produsele sa fie livrate fara incasarea niciunei valori.

Daca ati ales metoda de plata „Online cu cardul”, este necesar sa completati un formular cu datele cardului in pagina securizata a procesatorului de plati. Plata se efectueaza in conditii de siguranta deplina, prin platforma StarBT, conform standardelor Verified by VISA, MasterCard SecureCode si PCI DSS Certified. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv pe serverele StarBT; pe www.nourish.ro nu solicitam si nu stocam nicio informatie referitoare la cardul dumneavoastra.

! Important de stiut:

Plata cu cardul este modalitatea de plată obligatorie la achiziționarea produselor ce necesită temperatură controlată.

Pentru platile prin card bancar nu este perceput niciun comision!

2. Plata prin transfer bancar direct

Puteti opta pentru achitarea produselor comandate in avans prin transfer bancar direct, cu ordin de plata. Daca doriti sa achitati folosind aceasta metoda de plata, in ecranul “Plata” din pagina de finalizare a comenzii trebuie sa bifati optiunea “Transfer bancar direct“. Dupa plasarea comenzii, veti primi un email cu instructiuni si detalii privind plata (daca nu primiti emailul, va rugam sa verificati si folderul Spam). Faceti plata direct în contul bancar indicat. Va rugam sa folositi ID-ul comenzii dumneavoastra ca referinta de plata. Comanda va fi pregatita si livrata doar dupa ce vom primi confirmarea incasarii contravalorii comenzii dumneavoastra in contul bancar al firmei. Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar nu se va putea efectua livrarea.

3. Plata cu numerar la livrare

Puteti plati pentru cumparaturile de pe www.nourish.ro prin ramburs, cu numerar la livrare. Daca doriti sa achitati folosind aceasta metoda de plata, in ecranul “Plata” din pagina de finalizare a comenzii trebuie sa bifati optiunea “Numerar la livrare“. Pentru această modalitate de plată se percepe un cost procesare plată în valoare de 5 lei. Contravaloarea comenzii se achita integral, exclusiv in lei, curierului sau livratorului, la livrarea produselor comandate.