Bio Mix de Faina pentru Focacia Fara Gluten Biovegan 500 g

25,93 lei

Fără GlutenVegan

Stoc epuizat

EAN: 4005394287705 SKU: NOU.DE4218 Categorie: Brand: Certificari:
Certificare Agricultura Ecologică

Descriere

Bio Mix de Faina pentru Focacia Fara Gluten Biovegan 500 g

Amestecul de copt Mein Focaccia este primul amestec de copt organic vegan și fără gluten din clasicul italian. Cu puțin ulei de măsline, apă și drojdie, puteți crea o pâine minunat de aerisită, care poate fi rafinată cu ierburi, măsline, roșii, ardei sau feta (înlocuitor) după bunul plac.
Acest amestec de pâine conține 500 g și face aproximativ 910 g de focaccia.

Caracteristici:

Ingrediente:amidon de porumb*,făină de orez integrală*, amidon de tapioca*, făină ușoară de orez*, amidon de cartofi*, făină de mei integral*, făină de porumb*, coji de psyllium*, sare, pudră de aluat de quinoa* (94% produse măcinate de quinoa*, produse măcinate de orez*) , must de struguri concentrat*.

*Ingrediente provenite din agricultura ecologica.
Mod de pregatire:
mai aveti nevoie de:
•550 ml apă .
5 linguri (50 ml) ulei de masline.
1 pachet drojdie de copt Biovegan Meister (7 g).
Mixer manual pentru aluat.
Opțional: roșii cocktail tăiate în jumătate, sare și ierburi pentru stropire.

1.Puneti amestecul de pâine într-un bol, amestecati-l cu drojdia uscată și apoi adaugăti apa și jumătate din ulei. Frământați totul bine cu mixerul manual – mai întâi încet timp de 1 minut și apoi timp de 4 minute la cel mai înalt nivel.
2.Acoperiți cu un prosop umed și lăsați aluatul să crească într-un loc cald timp de 45 de minute.
3.Preîncălziți cuptorul la 200°C pentru un ventilator sau 225°C pentru căldură de sus/de jos și puneți în cuptor un vas rezistent la cuptor umplut cu apă.
4.Se aseaza aluatul pe o tava tapetata cu hartie de copt si se formeaza cu o spatula un dreptunghi de aproximativ 25 x 30 cm. Lăsați aluatul să se odihnească din nou timp de 15 minute.
5.Presați roșiile cocktail tăiate în jumătate în aluat, stropiți cu uleiul rămas,cu sare și ierburi peste aluat .
6.Coaceți focaccia timp de 25 de minute cu convecție sau 35 de minute cu căldură de sus/de jos.
7.Lăsați pâinea să se răcească pe un grătar înainte de a o savura.
Sfat: Puteți adăuga și alte ingrediente la focaccia, cum ar fi măsline, ardei sau feta (înlocuitor).

Valori nutritionale pentru 100 g

Valoarea energetica: 959 kj/227 kcal.
Grasimi:4,80 g din care acizi grasi saturati 0,80 g.
Carbohidrati:43 g din care zaharuri 1,10 g.
Fibre:1,90 g.
Proteine:2 g.
Sare:1,20 g.
Sunt posibile abateri caracteristice in valorile nutritionale indicate.
Valorile pot varia in functie de variatiile naturale.
Gramaj:500 g.
Material de ambalare:atmosfera protectoare.
Produs certificat organic.
Alergeni:nu exista informatii.
Altele:vegan,fara gluten.
Indulcitor:nici o informatie!
Conditii de depozitare:pastrati in loc uscat si racoros, ferit de actiunea directa a soarelui,pastrati etans.
Consum de referinta in medie pe zi pentru un adult: 8400 kJ/2000 kcal.
Tara de origine:Germania

Atentie: Informatiile privind produsele cu potential alergen din magazinul Nourish.ro nu inlocuiesc sfaturile profesionale, in special sfaturile medicale, sau citirea prospectului sau listei de ingrediente a produselor.

Nota:Ne mentinem cu atentie baza de date de produse, dar nu putem exclude erorile individuale. Va rugam sa verificati intotdeauna informatiile despre produsul respectiv. Suntem recunoscatori daca evidentiati discrepantele!

Va recomandam o dieta echilibrata si variata si un stil de viata sanatos.

    
 
 

 

Informații suplimentare

Greutate 0,500 kg
Baxaj

6

Certificari

Gramaj

500 g

Tip-Aliment

,

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați, care au cumpărat acest produs, pot să scrie o recenzie.